Min onsdag!

publicerat i Allmänt;
God kväll härliga dag!

Idag har sommaren i Sverige verkligen visat sig på sin glada sida. Dock jobbade jag 7-16. Men de gick de med. Vi va ner på stan & käkade glass så :). Cyklade hem till min lediga sambo som hade varit snäll & tagit hand om hantverkarna som är här. Dom har börjar i vardagsrummet så just nu är de lite kaos här hemma. Men de är bara att stå ut då de blir kanon!! Sen är de lite i köket & tapeter i sovrummet kvar!

Slutade som sagt kl 16. Tog en dusch när jag kom hem & sen drog jag & Anders för att spela minigolf. Jag är dock superdålig men de är kul ändå. Träffade söta Ida där med :). Åkte hem för att lämna bilen innan vi gick ner på stan för att möta pappa, mamma, Dennies, Krille, Andrea & Veronica. Skulle ätit tacos som buffé men valde de nya stället i K-holm i stället vilket var bra & god mat där. Tog några cider & vi hade de riktigt trevligt! Efter några timmar när vi skulle gå hem så såg vi Batmanbilen utanför biografen. Hur cool som helst jue! Dock har jag bara bilder på mobilen & jag skriver ju inte från den nu då jag inte har något internet på den då de hänt något?! Men kan lägga in de när internet funkar!

Nu ska iallafall jag sova. Trött & har migrän. Anders kan ju vara vaken hur länge som helst då han är ledig imorgon.

Ha de bra alla så hörs vi! :)

Inget internet alls :/

publicerat i Allmänt;
God kväll! Här sitter jag nu på Anders dator uppkopplad från hans internet då mitt internet har slutat fungera alls på min mobil. Plus att vi inte skaffat något hem ännu. Jävla kul!

Hur som helst. Vi har varit i Skåne hos svärföräldrarna sen i fredags. Anders kom hem efter jobbet en snabbis innan vi satte oss i bilen i färd mot Helsingborg. Kom ner i skaplig tid så vi gick ut & åt på restaurang. Hur mysigt som helst plus att värmen va med oss!

I lördags vankades de fest. Svärfar har fyllt 40 i Mars månad. Ja ni läser rätt, han är bara 40!! Plus att dom slog ihop de med inflyttningsfest. Så dagen spenderades med att hjälpa till där hemma & att fixa sig för kl 17 kom det gäster. Var närmare 40 pers & de va mycket trevligt. Lärde känna lite nytt folk lite smått.

Så i söndags åkte jag till Tyskland. Anders blev kvar i Helsingborg medans jag åkte med hans farmor, farfar & faster. En trevlig resa & lång. Blev borta hela dagen. Men bra väder iallafall!! :)

Sen igår så spenderade jag & Anders lite tid tillsammans bara han & jag i Skåne. Vi åkte till ett stort köpcentrum & tittade lite. Köpte mig en efterlängtad sminkväska från Make Up Store. Sen på kvällen låg jag i den nya hammocken & läste medans Anders var iväg & golfa med lite folk. En bra dag även de !

Sen idag då. Jo, bra väder! Mycket bra väder! Har suttit i en bil i flera timmar. Är nu hemma igen. Stannade till i Gränna för att inhandla polkagrisar :) Plus att ikväll gick jag & Anders på bio. Mysigt!!! haha de va bara vi & två till där. Men de är ju helt okej de också!!

Jaha, nu har jag skrivit av mig lite om dom senaste dagarna! En trevlig liten semestertid kan man ju kalla de då jag tar semestertider lite då & då. Jobbar ju hela sommaren annars så :)

Ha de bra tills jag kan skriva nästa gång :)

Måndag 16 Juli

publicerat i Allmänt;
Hallå! Läget är bra & idag har solen skinit. Dock ganska kallt :/. Jobbade 7-13 innan jag drog hem för att vila. Drog iväg & småhandlade med pappa förut. Var även en stund i stadsparken för att titta på "Äntligen Måndag". Dock va de inte min stil på underhållning denna vecka.

Nu är jag hos mina föräldrar på mat så passar på att låna deras internet :). Har kollat runt lite på nya blogg.se. Funderar på att skaffa blogg pro eller vad de hette? Men såklart när jag kommit igång med bloggandet igen. Skulle vilja ha en finare blogg. Mer personlig. Men som sagt måste få igång bloggandet först!

Nu känns de bra att ha uppdaterat två dagar på raken! Duktig?!