Vässare för smink

publicerat i Skönhet;
Sämsta vässaren någonsin!
 
Jag köpte denna vässaren då jag fick ett läppglans/penna som man behövde en stor vässare till. Dom på H&M sa att deras skulle fungera. 20 kr gav jag på min (rosa). När jag ska vässa pennan går går de inte? Först trodde jag de va någon skruvfunktion på den och man inte alls skulle vässa den...
 
Sen testade Anders och han fick inte heller de att fungera. Även Jenny testade med samma resultat som oss..
Då frågade jag en på Make Up Store när jag var där inne och handlade om hon visste hur jag skulle göra. Då tar hon fram deras vässare och de fungerar hur lätt som helst. Så Anders köpte en sån åt mig istället! Visst är den lite dyrare men de är lätt värt de! 
 
Så skippa H&Ms och köp en ordentlig på en gång istället! 
 
H&M 19.50 kr
Make Up Store 79 kr

Dagens roliga!

publicerat i Allmänt;
Två gubbar sitter i bastun. Den ene säger förvånad:
- Är du rakad???
- Ja, vafan. Kan han inte stå upp ska han inte ligga bekvämt heller...

Bling bling

publicerat i Skönhet;
I tisdags testade jag detta nya från Isadora. Man tar ett nagellack och sedan strör på deras glitter. Dom rekommenderar att man sprayar hårspray ovanpå efter de. 
 
Jag testade bara på en nagel med vitt lack och silverglitter. Till en början såg de riktigt fint ut men bara efter ett par minuter hade nästan allt fallit av. Dock tog jag ingen hårspray på då jag va i en affär. Jag kan tänka mig att de kan vara bra med ett genomskinligt lack ovanpå nageln efter sprayen.. 
 
Jag köpte dock inte detta kitt då jag har idéer om att testa med eget glitter och lack. Tror de blir MINST lika bra.. Dock blev de ju bara bra i början så får hoppas att de sitter bättre med de jag ska testa. För detta föll av på kläder m.m. och de är ju inte alltid kul.