Om denna måndag

publicerat i Allmänt;
God kväll. Ska nu snart sova. Är trött som attan men innan ska jag bara gå igenom min dag här lite kortfattat.

Började med en träning på ca 45 minuter. Åkte efter de hem till mormor & morfar för att städa & för lunch. Hem & la mig i badet en stund innan jag fick rusa iväg till arbetsförmedlingen kl 14. Möte där innan jag skulle iväg till jobbet kl 15.30. Slutade kl 20.30 åkte då hem. Har sedan i ca 1 timme & 45 minuter legat i ett bad. Andra för dagen :) Så har min dag sett ut. Helt ok! Nu ska jag sova då jag är supertrött! Natti

Skidsemester!

publicerat i Shopping;

Hello! Som jag redan skrivit om (tror jag) ska jag om ett par veckor åka på skidsemester. Har två gånger tidigare varit i Stöten men denna gång blir de Hundfjället. Ska bli kul att testa på nytt ställe. Men inte alls lika kul att läsa på Aftonbladet idag att en omkommit i en backe där (eller dog på sjukhuset efter att ha gjort sig illa i backen)..

Men eftersom de va två år sen sist vi var iväg så behövs lite nya kläder m.m. Så började titta redan dagarna efter vi bestämt att åka. Hittade då jättefina byxor & tillhörande jacka. Dvs dom hör ihop & jag betalade ett pris ihop för dom. Mycket rosa såklart :) Hittade rosa underställ också, nya vantar som jag fått av Anders innan jul. Ny pjäxväska & även ett par rosa/vita stavar. Då slipper jag hyra stavar :) Har även hittat en bra mössa att ha (då jag behöver en som inte gör att de kommer kall blåst i örat) men den är lite dyr. Får väl se om den kommer få följa med mig iallafall då de är viktigt för mitt sjuka öra. De som ska inhandlas nästa är två par rosa skidstrumpor :) Har full koll!

Men här är iallafall bilder på de nya inköpta inför resan :)


Nya jackan.


Nya byxorna.


Nya vantarna jag fick av Anders innan jul.


Rosa underställ.


Rosa pjäxväska.


Nya stavar.

Canada

publicerat i Allmänt;
Tjoho! Hemma efter en mysig bio. Såg Hamilton som jag inte visste någonting om innan. Trodde inte alls att filmen var "en sån film" men den va bra. Innan bion satte igång gick vi in på Team Sportia (Heron City) för att titta lite. Hittade mina "dröm" mysbyxor. Ett par Canada byxor. Lite väl dyra men min snälla pojkvän ställer alltid upp & betalade hälften :) Eller än så länge hela men ska betala honom hälften :) Happy!!!! Nu ska vi snart krypa ner i sängen för att titta på Scooby-Doo!