Valborg

publicerat i Allmänt;
God dag! Ganska nyvaken.. Varit vaken kanske 20 minuter endast. Pojken min ligger kvar i sängen & sover fortfarande.

Solen skiner & det är valborg. En valborg med mycket ont känner jag. Tån värkar som aldrig förr :( Liknande smärtor som igårnatt/igår. Känns åt helvete! Men ska ta värktablett & försöka ha de kul ändå!

Nu ska jag dra mig!

God kväll fredag!

publicerat i Allmänt;
Hello! Ligger just nu i soffan & väntar på att Big Brother ska börja. Inget annat bra på tv :/

Åkte tidigare idag till mormor & morfar för att hjälpa dom i trädgården lite. Men först kollade jag såklart på bröllopet på tv :) Så fint!! Jag åkte hem snabbt för att duscha & byta om. Åkte sen in till stan för att handla med Anders, pappa, mamma. De till imorn när de ska firas att pappa fyllt :)

Jag & mamma åkte sen till sjukhuset till fotvården där. Hon blev galen över hur läkaren kan säga att han vill vänta med operation. Så nu MÅSTE jag opereras nästa vecka :/ Ska få en akuttid (IGEN) för operation... :( Känns inge kul alls eftersom jag är så rädd för bedövningssprutorna!!! Jag vet ju hur ont de gör & hur rädd jag är... Usch, orkar inte tänka på de nu..

Jag & mamma har även nu köpt tyg till min balklänning. Lite sent ute med tanke på att balen är nästa helg men mamma är duktig på att sy så :)

Nehe, nu ska jag nog hitta på något innan Big Brother börjar!

Fredag & långhelg!

publicerat i Allmänt;
God dag! Sovit dåligt som FAN inatt. Haft en sån smärta i tån! Vaknat en hel del, legat & gråtit en hel del också!!!

Dagen idag då, är ledig idag. Så jag gick upp vid 10 tiden efter att kollat lite på nyhetsmorgon. Sitter nu i ett fotbad för att hjälpa tån lite. Har fått akuttid idag hos en som ska hjälpa mig ännu mer med tån. En typ fotvårdare fast på sjukhuset. Hon ska tillochmed stanna kvar efter sitt jobb för att dom har igentligen inga tider.. Så gulligt! Hon sa att jag måste få hjälp NU!

Gissningsleken är lite rolig :) Kommer väl att meddela rätta svaret senare idag tror jag?! Får se om jag hinner.. Annars blir de väl i helgen?! Nee nu ska jag dra!