Prata av mig...

publicerat i Allmänt;
Hallå! Försöker med några små & få inlägg då & då nu... Hoppas de duger?!

Som vanligt skriver jag att jag jobbar mycket vilket jag göra & vilket jag gillar. Flytten är nära nu. Likaså min brors bröllop. De är mycket nu med all sista förberedelse men de är så jävla kul samtidigt.

Just nu är jag trött. Jävligt trött! Var som sagt på akuten till 4 inatt. Började jobba 7.30-13. Sen till sjukgymnasten för att sedan åka till jobbet igen kl 15-20.30. Så ska snart sova. För imorgon jobbar jag 7-13 innan en veckas ledighet i rad!

Säger god natt :)

Akuten

publicerat i Allmänt;

Kul att sitta på akuten nu vid denna tid när jag ska upp tidigt och jobba 11 timmar ! Plus att vi väntat på hjälp från kl 19. Först på ambulansen som tog tid och sen nu här?! Tack och lov att vi har ett rum iallafall och slapp väntrummet. Då kan vi halvsova lite :)

Måndag!

publicerat i Allmänt;

Hallå! Här rullar dagarna på. Idag är de måndag, inte vilken måndag som helst utan måndagen i den sista veckan för min bror och hans fästmö som förlovade och inte gifta! På lördag smäller de :) Även sista måndagen som jag bor hemma . Eller kommer nog göra de nästa måndag också men då har vi fått lägenhetsnyckeln iallafall! De är mycket på G nu! Ska på 3 bröllop inom loppet av 11 dagar. Inom dom 11 dagarna ska jag hinna med ett stort 70 årskalas och flytta! Plus jobb och sånt såklart! Flytten kommer att starta med tapetsering så de kommer ta sin tid också! Ja så nu har jag lagt in en rapport om hur läget är :).