Röd

publicerat i Allmänt;
God kväll! Min plan att ha lagt mig innan halv tolv är nog körd. Har precis färgat håret, samma färg som innan. Men nu är utväxten borta & de är lite fräschare. Ska nu hoppa in i en varm dusch & sen sova. Har så ont i kroppen & är så trött. Behöver sömn! Så här har jag inte tid att sitta! Natti

Tisdagkväll

publicerat i Allmänt;
God kväll! Idag vaknade jag upp med flickorna. Vi kom iväg till skolan i tid. Väl i skolan hade vi Svenska B, på rasten hade jag & Denise möte med våran handledare om vårat projektarbete. Sedan hade vi Oranisation & ledarskap. Efter lunchen en timmes projketarbete för att sedan lyssna på valdebatt. JÄTTEKUL faktiskt! Jag skippade till & med min tid hos sjukgymnasten för de. Mamma fixade ny tid åt mig. Gick sedan lite på stan med mamma för att sedan åka hem. Väl hemma somna jag som vanligt i soffan & nu är de Fångarna På Fortet!

Skräckfilm

publicerat i Allmänt;
Sitter här nu på en madrass på golvet med flickorna. Vi kollar på Fångarna på fortet & skrattar! Åt pizza förut & va även o handla godis & läsk förut. Trevligt, trevligt! Efter tv-tittandet ska vi titta på skräckfilm, HJÄLP! Men dom andra vill se den så jag får ge mig.

Deníse här, jag sitter med min bästa linnea och myser och äter en massa godis ;) Linnea är den bästa tycker jag :) <3