Nyårsafton!

publicerat i Allmänt;
God dagens! Sista dagen på detta år. Helt sjukt vad tiden går fort!

Ska väl snart hoppa in i en dusch för att hinna med allt innan vi ska iväg. Firar ju nyår här i Skåneland. Men känns som om jag behöver ta en liten sovpaus först. Har hostat så mycke inatt att jag vaknat hela tiden typ. Så funderar på att vila kanske en halvtimme först för att orka med kvällen!

!

publicerat i Allmänt;
Såklart har jag skurit sönder fingret på min JÄVLA penna som gick sönder eftersom jag hade cola över hela väskan. Så såklart fastnade skruvgrejen på den så den gick av & skar mig :/

Min torsdag!

publicerat i Allmänt;
God kväll från Skåneland! Här är de kallt & superhalt ute. Har precis varit iväg & handlat o man bara glider på vägarna. Så himla halt alltså!

Dagen idag började iallafall med en liten shoppingtur :) Inhandlade halsband, armband + ett belock till de, 3 tunikor, 2 par mysstrumpor, minispegel till väskan, foundation pensel, läppbalsam. + att jag storhandlade på apoteket. Bara massa tråk till min förkyldning :/ Tror de var allt som jag inhandlade då. Sen nu var vi iväg & handlade o då hittade jag självklart två superfina diskborstar, en liten rosa skrivbok, ögonbrynsplockare & en skvallertidning. Så idag har jag inhandlat mig endel.

Ska snart ladda upp med lite pizza & läsk. Ska väl försöka mig på att fota sakerna jag inhandlat de senaste dagarna så jag kan visa de ... Får se hur de går med den saken.. Ska försöka iallafall!