Torsdag

publicerat i Allmänt;
Äntligen har vi internet igen! Har varit borta sen i fredags och de är inte roligt när man är sjukskriven...
 
Det har faktiskt hänt lite sen sist. 
 
I fredags va jag på sjukhuset igen. Rötgen och sjukgymnast bestämdes + mer tabletter. Så i måndags var jag och rötgades och imorgon ska jag till sjukgymnasten. Så får de hur de blir. Jag är faktiskt bättre vilket känns fantastiskt! Dock är de hämsk smärta och illamående som ställer till de. Fast den mesta stelheten är borta och jag kan då röra mig bättre. Går mycket bättre och är nästan helt rak i ryggen då. Jag är sjukskriven till den 4/12 men om illamåedet och smärtan avtar lite så drar jag nog och jobbar redan på tisdag. Dock äter jag fortfarande starka värktabletter så får väl prata med läkaren. 
 
Idag va äntligen min farmor och farfar här för första gången sen vi flyttade till denna lägenhet. Vi flytta in i början av Juni :). Dom skulle få några kartonger så då kom dom över och hade fika med sig. Även pappa va med. Dom gillade lägenheten och fick även träffa våran fina Gosboll :). Så nu är de mormor och morfar också som ska hit :). Dom har inte heller varit här tyvärr :(. 
 
Får berätta mer om allt senare då de annars blir ett jättelångt inlägg. Nu ligger jag och vilar ryggen då jag har varit uppe mycket idag vilket gör att smärtan och illamåendet ökar enormt! 
 
Ha de king, chingeling! 

Dagen idag

publicerat i

Dagen idag har varit blandad. Ibland tråkig men så har jag haft en hel del besök :).

Först idag kom en vän förbi med en tidning till mig. Han undrade om jag ville ha något ifrån affären och de enda jag kom på va en skvallertidning som fick hålla mig vaken en stund på dagen.

Sen kom pappa förbi så jag fick i mig lite mat och så jag fick komma ut lite.

Sen somna jag på dagen och hade de jävligt tråkigt. Men då ringde min bror och svägerska för dom ville bjuda på mat. Så dom kom över med mat och så kolla vi på film! Så dom drog här vid 22. Men nu har jag tråkigt igen !!

Men tack alla snälla som muntrar upp mig just nu! Är ju lite uttråkad... God natt!

Sjukhus

publicerat i

Roligt de är när sjukhuset gör fel...

Igår ringde jag som jag kanske nämnt tidigare till sjukhuset efter att jag fått provsvaren. Läkaren som påbörjat utredningen skulle ringa upp mig imorse.

Men, han ringde aldrig. Ca två timmar efter han skulle ringt så ringde jag dit och dom skulle ringa upp ca 2 timmar efter de. De gjorde de men fick ju prata med en sköterska. Då hade hon igår skrivit i fel datum till läkaren att ringa upp. Istället för torsdag den 15e så stod de torsdag den 29e. De är ju en jävla skillnad!!!! Så ett nytt försök att läkaren ska ringa imorgon igen för att se vad som är nästa steg!!

Nej jag är inte alls uttråkad och bitter, haha!