Måndag & ny vecka!

publicerat i Allmänt;
Hello! Har inte blivigt någe skrivande idag.. Skola först där vi har börjat jobba med cabarén.. Slutade runt 14 tiden & då gick jag till gymmet. Blev där 1 ½ timme, blev hårdträning eftersom jag varit sjuk i 2 veckor. Men direkt när jag kom hem satte jag mig i soffan för att kolla på tv en timme, men somna & vaknade inte först runt 19.30 tiden.. Mår just nu lite konstigt i kroppen men de går nog över hoppas jag.. Nu snart blir de mat & sen lite plugg.. Chingeling!

Sol Sol Sol

publicerat i Allmänt;
Hello! Är just nu hos mormor & morfar. Har legat på deras gräsmatta & solat! Underbart! Fast nu gick solen i måln & jag har ingen lust att vänta in solen igen.. Som vanligt.. Men iallafall, ska väl snart hem. Har en hel del att göra hemma, städa!!! Plus att göra klart ett arbete som jag ska lämna in.. Så har massor att göra. Skriver mer sen, chingeling!

Söndag

publicerat i Allmänt;
Hello! Ber ännu en gång om ursäkt! Har inte haft tid att skriva.. Som sagt sov jag & mina föräldrar på hotell i Kalmar för att min mamma var & gjorde sitt slutarbete på skolan. (Har pluggat på distans). Så jag & min pappa följde med för att vara lite stöd. Vi hade de jättekul, mysigt hotell med relaxavdelning & gym. Igår när mamma var på skolan åkte jag & pappa runt i Kalmar. Gick lite på stan & så.. Trevlig stad! Sen när vi hämtat mamma körde jag över till Öland & sedan igen tillbaka :) Var mest kul att köra över Ölandsbron, HAHA. Nu ska jag iallafall göra iordning mig, ut i de fina vädret! Chingeling!