Studentmössa

publicerat i Allmänt;
God kväll! Förra tisdagen skrev jag om att de skedde en rolig sak. Det var att vi fick våra studentmössor :) Nice! Den var perfekt! Exakt så jag ville ha den! Är supernöjd! Men vi har tyvärr inte fått våra andra saker vi beställt utöver mössorna. De är himla dåligt faktiskt :/ Medans alla andra har fått sina saker. Men men de får vi leva med!

På bilderna är pärlan blå. Men det är bara en som är sålänge. Typ som satt på när man fick den. Men sen ska jag ha vinröd. Det är ju omvårdnads färg :) (Dåliga bilder. Den ser skitig ut men det är den inte)

Tänk er bilderna med vinröd pärla istället för blå!
Om veckan

publicerat i Allmänt;
God dag! Dåligt skrivande & stress. Mycket att göra helt enkelt. Så tänkte rabbla upp lite om vad som hänt senaste veckan..

Måndag: Började med att klassen samlades i skolan 7.15. Efter de bar i av till Julita. Där hade vi lektioner om olika saker. Min grupp hade "Rörelseorganen" & då jag just pratade om skelettet. Sjukgymnasten efter de. Stan med pappa en sväng. Hemma sen så pluggade jag teori. Mådde inge viadre p.g.a nervositeten inför tisdagen.

Tisdag: Var hemma från skolan. Sov lite längre men vaknade såklart runt 15 gånger på natten för all nervositet. Vid 11 tiden var jag där man skriver teoriprovet för körkort. Vid 11.15 satte de igång. Provet gick strålande & jag klarade de!! (Vilket jag absolut inte trodde att jag skulle göra) Efter de sen åkte jag & mamma o gjorde lite ärenden. På kvällen tog jag de bara lugnt & njöt av att jag klarat provet.

Onsdag: Sovmorgon från skolan. Men jag hade körlektion kl 9.35. Gick inge bra tycker jag medans min körlärare tyckte de.. Sedan skolan. Sen åkte jag med pappa & storebror till tippen & slängde massa grenar för att sedan åka hem igen. Åkte sedan i till stan på kvällen idag för att det var tjejkväll på stan. Vilket innebär att det var extraöppet. Mötte upp Denice G.K för att hitta kläder till henne till kryssningen. Hittade endel fint :)

Idag torsdag: Började med skolan i ca 1 timme för att sen ha körlektion. Gick bättre idag men är fortfarande nervös inför att jag ska ha uppkörning om ett tag. Nu sitter jag här i skolan medans de andra är & äter. Jag äter morötter istället. Snart kommer tjejerna tillbaka från maten & då ska vi köpa biljetter till studentbalen :)