Hemma från Stockholm!

publicerat i Allmänt;

Idag bar det av till Stockholm igen! Men idag så hade vi annat än shopping på shemat. Älsk hade fixat så vi blev stylade & sedan fotograferade!! Hur kul som helst! Så vi var där i några timmar & kom hem straxt efter kl 18 men har inte hunnit skriva ännu! Här kommer lite bilder från idag..Funkade bara att lägga in en bild just nu.. Kommer fler!

 

Söndag 28 Februari

publicerat i Allmänt;
God Morgon! Vaken i bra tid, de är för att vi ska göra en rolig sak idag så vi måste åka snart. Kan säga så mycket som att vi ska till Stockholm, mer tänker jag inte skriva ännu.. Har lite bråttom med allt om jag ska hinna nu, så jag skriver mer när vi kommer hem. Chingeling

God Natt

publicerat i Allmänt;
Japp, nu är det läggdags för våran del! Jag har haft en riktgit pysselkväll efter Melodiferstivalen. Årets Melodifestival har inte varit så jättebra vilket jag tycker är synd! Ett plus är ju att jag känner en av bakgrundsångarna, Micke! Så han har ju gjort de hela bättre för vår del, alltid kul att titta när de är någon man känner! Nu iallafall ska jag & pojken min sova & jag har ju varit duktig på att lägga ut bilder idag så jag fortsätter med de. Så här blir de en god natt bild, natti!