Onsdag

publicerat i Allmänt;
Tjenare tjenare!
 
Här sitter jag i mjukiskläder i sängen och bloggar. Har haft sånna tankar om vad jag ska skriva om. Flera flera inlägg! Men sen när jag väl loggar in här är de tomt. Kommer inte ihåg någonting helt plötsligt!
 
Dagarna rullar på. Jobbar, renoverar lite hemma, umgås me vänner ocg familjen. Det har hunnit gått två år sedan jag separerade och det är alltså snart två år jag bott i denna lägenheten. Fasen så fort tiden går. Som sagt renoverar jag lite lätt här hemma nu. Handtag i sovrum, kök och hall har bytts ut från fula i trä till stål. Sånt lyft på de lilla. Har sagt att jag velat gjort de sen jag flyttade in. Nu äntligen två år senare är de fixat.
 
Just nu är de målning som står på schemat hemma. En vägg i vardagsrummet ska bli grå. Har bara lite kvar innan de också är klart. Då ska de bytas ut tv-möbel och tvn ska upp på väggen är tanken. Hoppas verkligen det blir bra! Sen är de köksmöblerna som ska fixas. De ska bytas ut vilket jag velat länge men nu ska jag ta tag i de. Tanken är att jag ska vara nöjd tills jag fyller år! De tror jag att jag ska klara! Dock vill jag ju vara klar tills första andvent då de också ska julpyntas. Men huvudsaken de blir klart tills min födelsedag!
 
Nu ska jag sätta mig i soffan en stund. Så himla trött! Sen blir de nog ett bad innan läggdags. Jobb tidigt imorgon.
 
 Här är ett smakprov på bytet av handtag i köket. Trälisten ska bli vit också! Kommer bli bra tror jag!

Kommentera inlägget här :