Torsdag

publicerat i Allmänt;
Äntligen har vi internet igen! Har varit borta sen i fredags och de är inte roligt när man är sjukskriven...
 
Det har faktiskt hänt lite sen sist. 
 
I fredags va jag på sjukhuset igen. Rötgen och sjukgymnast bestämdes + mer tabletter. Så i måndags var jag och rötgades och imorgon ska jag till sjukgymnasten. Så får de hur de blir. Jag är faktiskt bättre vilket känns fantastiskt! Dock är de hämsk smärta och illamående som ställer till de. Fast den mesta stelheten är borta och jag kan då röra mig bättre. Går mycket bättre och är nästan helt rak i ryggen då. Jag är sjukskriven till den 4/12 men om illamåedet och smärtan avtar lite så drar jag nog och jobbar redan på tisdag. Dock äter jag fortfarande starka värktabletter så får väl prata med läkaren. 
 
Idag va äntligen min farmor och farfar här för första gången sen vi flyttade till denna lägenhet. Vi flytta in i början av Juni :). Dom skulle få några kartonger så då kom dom över och hade fika med sig. Även pappa va med. Dom gillade lägenheten och fick även träffa våran fina Gosboll :). Så nu är de mormor och morfar också som ska hit :). Dom har inte heller varit här tyvärr :(. 
 
Får berätta mer om allt senare då de annars blir ett jättelångt inlägg. Nu ligger jag och vilar ryggen då jag har varit uppe mycket idag vilket gör att smärtan och illamåendet ökar enormt! 
 
Ha de king, chingeling!